از تشنگی تا پایداری؛ نمایش اقتدار ملی در پروژه عظیم آبرسانی به بانه

جهادِ آب‌رسانی بانه به ایستگاه پایانی نزدیک شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان به‌همراه مدیرکل بانک سپه استان و هیأت همراه، روز دوشنبه 24 آذر 1404 از روند اجرای پروژه بزرگ آبرسانی به شهر بانه بازدید کردند. هدف از این بازدید، بررسی میدانی پیشرفت عملیات اجرایی و تسریع در تحقق تأمین پایدار آب شرب برای این شهر بود.

در ابتدای این نشست، چنگیز علیپور «مدیر امور شعب بانک سپه استان کردستان»، ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی عوامل اجرایی کارفرما، پیمانکار و مشاور، اظهار داشت: «بانک سپه خود را همراه و همکار مجموعه وزارت نیرو در زمینه خدمت‌رسانی به مردم می‌داند و افتخار می‌کنیم که در رفع مشکلات تأمین آب شرب شهر بانه سهمی داشته باشیم.»

در ادامه، آرش آریانژاد «مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان»، نیز با قدردانی از حمایت‌های مجموعه بانک سپه و دیگر دستگاه‌ها گفت: «تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی برای تأمین آب شرب پایدار شهر بانه، جلوه‌ای از همدلی، ایثار و روحیه کار جهادی است. همراهی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در اجرای این طرح، نقش بسزایی در سرعت‌بخشی به کار و رفع موانع داشته است.»

وی افزود: «این پروژه نمونه‌ای روشن از همکاری و هم‌افزایی میان نهادهای مختلف است و نشان می‌دهد که با همدلی و مشارکت، هر غیرممکنی، ممکن می‌شود. مردم شریف بانه نیز با صبر و درک بالا در دوره تنش آبی، یاریگر اصلی ما در مسیر خدمت‌رسانی بوده‌اند.»

در بخش دیگری از این جلسه، محمد فرهاد «مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان»، با تشریح اقدامات انجام‌شده برای مدیریت کم‌آبی در بانه گفت: «از اواخر سال گذشته، با توجه به خشکسالی و کاهش منابع آبی، برنامه‌های ذخیره‌سازی و توزیع جیره‌بندی آب اجرا شد. همچنین به‌صورت شبانه‌روزی، آبرسانی سیار با تانکر و نصب مخازن عمومی در نقاط مختلف شهر انجام گرفت.»

وی تأکید کرد: «واحد کنترل کیفی نیز به‌صورت مستمر سلامت آب شرب را پایش می‌کند. اکنون با اجرای طرح جهاد آبرسانی، همراهی مجموعه‌های آب منطقه‌ای و آبفا و بارندگی‌های اخیر، تنش آبی در بانه به حداقل رسیده و پایداری تأمین آب شهر تضمین شده است.»

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان در پایان نوید داد که به‌زودی با حضور مقامات کشوری و استانی، پروژه مهم آبرسانی از سد چراغ‌ویس به بانه به بهره‌برداری خواهد رسید و ثمرات آن به مردم شریف و صبور این منطقه خواهد رسید

 

کد خبر: 1632
  تاریخ خبر : 1404/09/24
 56
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 27
  • بیشترین بازدید همزمان : 785
  • بازدید امروز : 868
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 5,354,115
  • آخرین به روزرسانی : 1404/09/25 15:26:20
  • شناسه IP شما : 216.73.216.139

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : سنندج، خیابان پاسداران ، جنب هتل جهانگردی
  • کدپستی : 6616943341
  • تلفن : 08733622949-52
  • فاکس : 08733622947
  • پست الکترونیکی : dabir[at]kdrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :