در جلسه کارگروه حفاظت کیفی استان؛

بر مدیریت کیفی منابع آب سد ژاوه؛ جلوگیری از ورود فاضلاب خام تاکید گردید

جلسه کارگروه حفاظت کیفی استان، با محوریت وضعیت سد ژاوه با حضور معاون حفاظت و بهره‌برداری و حوزه این معاونت ، اساتید دانشگاه کردستان و علوم پزشکی، معاون اجرایی سد ژاوه و اعضای اصلی کارگروه در محل سالن جلسات شرکت آب منطقه‌ای کردستان، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کردستان، در این جلسه، دانشگاه کردستان گزارش نتایج پایش کیفی را که با همکاری آزمایشگاه‌های معتمد از جمله اداره کل حفاظت محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی تهیه شده بود، تشریح کرد.

در پی سرریز شدن سد ژاوه، وضعیت کمی و کیفی منابع آبی این حوضه با آخرین پایش‌های انجام شده در فروردین ماه سال جاری مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت. نتایج این پایش‌ها که توسط تیم تخصصی دانشگاه کردستان و با همکاری شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران صورت گرفته، در اولین جلسه کارگروه اجرایی مدیریت کیفیت منابع آب استان کردستان ارائه شد.

مهمترین تصمیم اتخاذ شده در این جلسه، ضرورت ادامه برنامه‌های پایش کیفی و از سوی دیگر، لزوم انجام اقدامات جدی و عملیاتی برای مدیریت آلاینده‌های بالادست بود. در همین راستا، بر جلوگیری از تخلیه فاضلاب خام کنارگذر تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سنندج به عنوان یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها تأکید شد. همچنین مقرر گردید کنترل و مدیریت سایر آلاینده‌های نقطه‌ای نیز در اولویت قرار گیرد.

این اقدامات با هدف حفظ و ارتقاء کیفیت منابع آبی سد ژاوه و اطمینان از تأمین آب سالم برای مصارف مختلف صورت می‌پذیرد.

 

کد خبر: 1667
  تاریخ خبر : 1405/02/12
 236
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 105
  • بیشترین بازدید همزمان : 955
  • بازدید امروز : 3,883
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 5,555,607
  • آخرین به روزرسانی : 1405/03/27 11:24:25
  • شناسه IP شما : 216.73.216.66

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : سنندج، خیابان پاسداران ، جنب هتل جهانگردی
  • کدپستی : 6616943341
  • تلفن : 08733622949-52
  • فاکس : 08733622947
  • پست الکترونیکی : dabir[at]kdrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :